A qui li pot interessar?

La Tècnica Alexander pot interessar a totes aquelles persones que vulguin realitzar una millora i un autoconeixement del seu funcionament global com a éssers humans, i aprendre un mètode que els permeti millorar l'ús que fan d'ells mateixos en la seva vida quotidiana.
Acostuma a ser indicada per a persones que depenen de l'ús del seu cos per a la seva vida professional, com poden ser músics, cantants, ballarins i actors professionals. També està indicada per a persones amb dolors d'esquena o persones que realitzen activitats diàries amb moviments repetitius i rutinaris que els puguin afectar en la seva salut global.
La Tècnica Alexander pot ser una eina essencial per a millorar tota aquesta sèrie de patologies, però l'objectiu essencial d'aquesta és educatiu, és a dir, a mode de prevenció. Amb un coneixement des d'una edat temprana de la Tècnica Alexander es poden evitar grans problemes posturals i posteriors dolors o patologies en els futurs adults de la nostra societat.
Actualment la Tècnica Alexander s'imparteix a:
Escola superior de música de Catalunya (ESMUC); Conservatori Municipal de Barcelona, Terrassa e Igualada; Institut del teatre de Barcelona; New York University; The Juilliard School, New York; Royal Academy of Dramatic Art, London; London Academy of Music and Dramatic Arts; American Conservatory Theatre, San Francisco; Boston University; Circle in the Square Theater School, New York; Manhattan School of Music; Carnagie Mellon University, Pittsburgh; The Mannes College of Music, New York; Royal Academy of Music, London; Sloan Kettering Hospital, New York; The Miller Health Care Institute for Performing Arts NYC entre d'altres.